23. 4. 2018
Losiná - Pačejov 1:2 (1:2)

V 18. kole jsme zajížděli na jih Plzeňska, kde jsme se střetli se sousedem v tabulce, s týmem Losiné. Tohoto soupeře jsme na podzim doma dokázali porazit velmi těsně 4:3. Nečekalo nás tedy nic jednoduchého. Hrálo se za slunného počasí na velmi tvrdém povrchu.

Od začátku byl k vidění oboustranně opatrný fotbal. Hosté hráli velice trpělivě a zbytečně neztráceli míče. Dařilo se jim i lépe kombinovat. Domácí často bránili pouze za cenu odkopů. Pačejov se poprvé prosadil v 15. minutě, kdy byl ve vápně sestřelen Kuba Klásek a rozhodčímu nezbývalo nic jiného než odpískat pokutový kop. Toho se zhostil Pepa Ticháček a poslal míč nekompromisně pod horní břevno. Hosté nepolevovali a pokračovali v nátlakové kombinační hře. Další gólová radost přišla ve 24. minutě. Dlouhý míč za obranu poslal Pepa Hlůžek, nastartoval Ticháčka, který brankáři nedal šanci a zvýšil na 2:0. Po vstřelené brance přišel útlum. Pačejov ubral na iniciativě a Losiná měla najednou strašně místa. Závěr poločasu pačejovským fotbalistům nevyšel. Domácí vycítili šanci a tlačili se do zakončení. Spousta obranných zákroků končila faulem, které domácí dostávaly do zápasu. Bohužel po jedné špatné rozehrávce domácí zaslouženě snížili. Zcela nehlídaný Hajšman poslal míč k tyči a gólem do šatny dal domácím jiskru naděje.

Druhý poločas se hrál z obou stran velmi vyrovnaně. Domácí s přibývajícím časem více otvírali obranu a tlačili se dopředu. Hosté hráli velmi disciplinovaně a naopak se mohli radovat i z gólu. Na velkém vápně nejprve Míra Mareš minul a poté v šanci neuspěl ani Vojta Suda. Domácím se nedařilo vytvořit stálý tlak, který by vedl ke kýženému vyrovnání. Poslední šancí, kterou dostali v nastavení, byl trestný kop, kdy míč prošel celým vápnem a minul těsně levou tyč pačejovského brankáře. Slušně hrané utkání se hrálo bez karet.

Odvezli jsme si z Losiné další cenné body, které nás poslali výš v tabulce. Body zasloužené a od každého poctivě odmakané. Děkuju všem hráčům za předvedený výkon a věřím, že budeme pokračovat v úspěšném jarním tažení. Děkuji samozřejmě divákům, kterých přijelo z Pačejova mnoho.

Zdeněk Voska, trenér

Sestava: Štěpán – Hosnedl J. – Štětina – Kolařík – Kubaň M. – Klásek V. (K) – Panuška – Hlůžek – Mareš /88. min. Kodýdek/ – Ticháček – Klásek J. /66.min. Suda/

Na lavičce : Sedláček, Lávička, Kodýdek, Suda

Branky : 15. min. Ticháček Josef (PK), 24. min. Ticháček Josef

Rozhodčí : Škarda Jiří - Schneider Josef, Hamouz Jakub

Pár fotek v příloze



Autor článku: Zdeněk Voska
zpět
Muži "A" | Přípravka | ASPV