3. 6. 2019
Zázrak se nekonal

Hrádek - Pačejov 5:0 (3:0)

O další body jsme bojovali v Hrádku u Sušice, kde jsme tušili velmi těžký zápas. Lídr tabulky postrádal svého střelce Kočího, ale na hře to nebylo vůbec znát. Našemu, už takhle oslabenému týmu chyběl stoper Adam Kolářík, který se zranil na cyklistickém výletě. Úvod poločasu přinesl větší aktivitu ze strany domácích, kteří více hýřili pohybem a kombinačně měli více balón na kopačkách. V 8. minutě se dočkali úvodní branky, kdy se trefil z úhlu Kutil a z dálky přehodil brankáře Sedláčka. Hosté se snažili zklidnit hru a dát si míč více po zemi. Hru jsme v některých fázích i vyrovnali, ale když už jsme byli na dostřel, tak jsme kazili přihrávkou anebo případné střely nám domácí obrana zablokovala. Domácí hráli hodně do těla a v osobních soubojích byli lepší. Nám se nedařila rozehrávka z obrany, při které jsme často zbytečně chybovali a domácí pak snadno přecházeli do přečíslení. Ve 24. minutě domácí zvýšili na 2:0, kdy se ve vápně prosadil Holeček. O tři minuty později hostující obrana po chybě propadla a domácím darovala další branku. Hosté zbraně nesložili, ale ke vstřelení branky to bohužel nestačilo.

Druhý poločas jsme nezačali vůbec dobře. Ve 47. minutě se trefil Matějka a výsledek opět narostl. Hra se hodně vyostřila a spíše se mluvilo, než hrálo. Přišli i nějaké žluté karty, které bohužel znamenaly v závěru zbytečné vyloučení Míry Švece. V závěru se ještě trefil Adamec a zpečetil tak vysokou, ale zaslouženou výhru domácích na 5:0.

I když jsme měli v určitých fázích snahu se zápasem něco udělat, bohužel kvalita na straně domácích byla vysoká. Nezbývá než pogratulovat a popřát úspěšné tažení A třídou.

Rozhodčí: Zavadil Jan, AR1 Bína Roman, AR2 Fanfule Adam

ŽK: 2-3 (Štěpán Ondřej, 2x Švec Miroslav)

ČK: 0-1 (Švec Miroslav)

Diváci : 128

Sestava: Sedláček – Štěpán O. – Suda – Bokr – Panuška V. – Kubáň – Klásek V. /K/ – Hlůžek – Ticháček – Žák /75. min. Schwarz/ – Švec

Na lavičce: Schwarz, Voska


Autor článku: Zdeněk Voska
zpět
Muži "A" | Přípravka | ASPV