11. 6. 2019
Pačejov - Žákava 1:8 (0:4)

Fotbalová sezóna se nám chýlí ke svému závěru a nám zbývá odehrát pouze jeden venkovní zápas v Přešticích. V posledním domácím utkání jsme přivítali celek ze Žákavé. Dalšího aspiranta na postup do vyšší soutěže.

Asi nemá velký význam podrobně popisovat veškeré dění na hřišti, neboť po celý zápas byli jednoznačně lepší hosté, kteří nám prakticky nedovolili vůbec nic. Naše souhra vázne již delší dobu a v tomto utkání byla více než patrná. Utkání se hrálo pouze na jednu branku, a ač jsme udělali nějaké nepatrné změny, kýžený výsledek to nepřineslo. Hosté se v Pačejově předvedli jako vyspělé mužstvo s kvalitní hrou, na kterou se těžko hledal recept. Žákavský brankostroj se zastavil na čísle osm a to můžeme být ještě rádi, že výsledek nebyl dvojciferný. Za nás se trefil Pepa Hlůžek v závěru poločasu, kdy po přihrávce od Vaška Kláska přehodil vyběhnuvšího brankáře hostů a kosmeticky upravil výsledek na 1:8.

Je za námi další vysoká prohra, která je určitě smutnou vizitkou naší současné hry. O to víc to mrzí, že se jednalo o poslední domácí zápas této sezóny. Musíme sezónu dohrát a vypít si tak kalich hořkosti až do dna. Do Přeštic jedeme určitě s respektem, ale na druhou stranu nemáme co ztratit. Přál bych si, abychom předvedli lepší kolektivní hru, než tomu bylo doposud.

Rozhodčí: Jirsa Petr, AR1 Velíšek Jiří, AR2 Šimek Luboš

ŽK: 3-0 (Ticháček Josef, Žák Patrik, Klásek Václav)

Diváci : 100

Branky : 71. min. Hlůžek Josef

Sestava: Sedláček – Žák /63. min. Voska/– Kubáň – Kolářík /46. min. Schwarz/ – Panuška – Bokr – Hlůžek – Klásek V. /K/ – Ticháček – Švec – Suda

Na lavičce: Schwarz, Voska


Autor článku: Zdeněk Voska
zpět
Muži "A" | Přípravka | ASPV