4. 9. 2019
Bílý balet loupil v Pačejově

Pačejov – Křimice 0:5 (0:2)

Začínám hodně nezvykle, ale jinak se to nazvat nedá. Ve druhém zápase nové sezóny jsme na domácím hřišti přivítali celek z Křimic. Celek, který bude bezesporu patřit k favoritům této soutěže. Trenér Vonášek přivezl do Pačejova hodně silnou sestavu, posílenou o zkušeného brankáře Moravce a útočníka Bouzka. Hned od úvodních minut bylo zřejmé, že hosté přijeli vyhrát a nic jiného neberou. Jejich rychlé výpady a přesné přihrávky byly smrtící. Je pravda, že jsme jim to v určitých fázích hodně zjednodušovali. Ztráty v osobních soubojích, nepřesné přihrávky a hra bez pohybu byla největším kamenem úrazu naší hry. Největší naší šancí byla střela Pepy Hlůžka, která směřovala mezi tyče, ale brankář Moravec byl včas na místě. Hostů bylo plné hřiště a my jsme nedokázali na jejich velmi organizovanou hru najít recept.

Hosté v Pačejově zaslouženě vyhráli a nám nezbývá nic jiného než pogratulovat. Musíme se z těžkého direktu oklepat a soustředit se na další zápasy, které budou pro nás klíčové. Těžká šichta nás čeká v příštím kole. Favorit z Přeštic, od kterého jsme na jaře inkasovali jedenáct branek, bude víc než nadlidský výkon.

Rozhodčí: Marek Pavel, AR1 Petrželková Kateřina, AR2 Zavadil Jan

ŽK: 1-1 (Kubáň Milan) ČK: 0-0

Diváci : 101

Sestava: Štěpán O. – Kubáň M. – Kolářík – Suda /68. min. Sedláček/ – Hosnedl /31. min. Bokr/ – Panuška – Klásek V. (K) – Hlůžek – Žák /46. min. Štěpán F./ – Ticháček – Klásek M. /46.min. Kába/

Na lavičce: Sedláček, Bokr, Štěpán F., Kába


Autor článku: Zdeněk Voska
zpět
Muži "A" | Přípravka | ASPV