27. 3. 2024
Dlouhá Ves - Pačejov 2 : 2 ( 2 : 0 )
Po dlouhé zimní přestávce začala jarní část fotbalového ročníku. Z týmu mužů odešel zpět do Myslíva Josef Panuška ml., ale získali jsme dvě výrazné posily a to Míru Šmrhu z Malého Boru a Davida Kološe ze Strážova. Oba mezi námi srdečně vítáme a doufáme, že se jim bude v Pačejově líbit.

Bohužel po přátelských zápasech máme hned několik zraněných (T. Beníšek, T. Bláha, F. Sedláček). Všem přejeme brzké uzdravení.

Na první jarní zápas jsme se vydali na horkou půdu do Dlouhé Vsi. Ale zdaleka ne všichni hráči, kteří dorazili na sraz, byli zdravotně v pořádku. Největší problém byl post brankáře. Jak už jsem zmiňoval, Fanda Sedláček je zraněný, Ondra Štěpán sice přijel, jenomže s naraženými žebry, takže si do brány netroufl a tak si brankářské rukavice srdnatě navlékl Lukáš Šmrha, přestože i on měl ošklivě roztrženou nohu a šel na hřiště přes značnou bolest. Všichni víme, že v Dlouhé Vsi se hraje fotbal „pěkně od podlahy“ a to se hned potvrdilo. Během prvních třech minut si domácí vytvořili dvě gólovky, které se nám sice povedlo uhasit, nic méně jsme byli stále pod tlakem, což přineslo domácím kýžený efekt. Ve 25. minutě, po naší chybné rozehrávce, nás potrestali poprvé a hned minutu na to se po rohovém kopu trefili podruhé. Do šatny jsme v poločase odcházeli za stavu 2:0 a bez velkých vyhlídek na nějakou změnu k lepšímu. Opak byl pravdou. Začali jsme lépe kombinovat, byli jsme více na míči a odměnou nám byl v 59 minutě, po krásné střele Víti Panušky ( v zápise mylně uvedený F. Štěpán ) kontaktní gól. Nepřestávali jsme tlačit na soupeře a po kombinaci ve velkém vápně se dobře zorientoval David Kološ a umístěnou střelou srovnal na konečných 2:2. Za zmínku ještě stojí dva zmařené úniky Davida Hradila a krásná střela Vaška Kláska z trestného kopu z dobrých 25 metrů, která se otřela o břevno. Odvezli jsme po asi spravedlivé remíze z Dlouhé Vsi bod, za což patří velký dík celému týmu, za jeho obětavý výkon.

Rozhodčí Zdeněk Hájek- Jan Kolář, Martin Mácal

Žluté karty 2-2 (Štěpán O., Hradil D.)

Branky: Panuška V., Kološ D.

Sestava: Šmrha L. - Štěpán O, Kába, Bokr /75. min Mareš/,Ticháček, Klásek /K/, Hradil, Šmrha M., Štěpán F. /78.min. Klečka/, Panuška, Kološ.


Autor článku: V.Klásek
zpět
Muži "A" | Přípravka | ASPV